Social Media

socialmedia

Clixxoo vergroot de commerciële waarde van uw social media. Bijvoorbeeld door te focussen op relevante content, waardoor uw bereik aanzienlijk verder reikt. Want sterke content wordt opgepikt en kan een online sneeuwbaleffect te weeg brengen via Twitter, LinkedIn of Facebook of ander social media. Met grootschalige en gratis exposure als resultaat.

Lees meer

Smart online met Mobileclixx

mobileclixx

Hoe smart is uw mobiele site?

Zonder mobiele site, geen online succes. Steeds meer sites worden namelijk bezocht vanaf de smartphone en steeds minder vanaf de vertrouwde computer. Dit betekent dat uw site ingericht moet zijn voor de mobiele bezoeker. Dat hij niet eindeloos moeten scrollen op zijn kleine scherm, dat webpagina’s niet traag laden en dat hij intuïtief kan navigeren. Deze problemen zijn ondenkbaar met de mobiele site van Mobileclixx.

Lees meer

SEO, de sleutel voor vindbaarheid

seo

Slimme webteksten vergroten uw vindbaarheid op Google. Clixxoo weet precies hoe Google uw site hoog in de ranking krijgt met de juiste woorden en productinformatie. Zo verdiepen we ons in de wereld van uw potentiële klanten. In hun vraagstukken en, heel belangrijker, met welke woorden zij zoeken naar hun antwoord. Al deze aspecten maken het schrijven van goede webcontent tot een vak apart.

Lees meer

Online huisstijlmanager

online-huisstijl-manager

Professioneel communiceren begint met een consequent gebruik van uw huisstijl. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zijn uw medewerkers op de hoogte van de huisstijlreglementen? En circuleren er geen verouderde logo’s, templates of briefpapier in uw organisatie? Met de online huisstijlmanager van Clixxoo rekent u af met deze problemen.

Lees meer

Full communication support

full-communication-support

Een goede website is veel meer dan een knap staaltje techniek. De site is een cruciale schakel tussen al uw andere marketingactiviteiten. Zaken als imago, uitstraling en stijl zijn dus minstens zo belangrijk. Evenals de rol van de site binnen uw marktstrategie. Kortom: uw site moet uw merk versterken. Op dat punt onderscheidt Clixxoo zich van veel webbureaus.

Lees meer

E-mailmarketing

e-mailmarketing

E-mail is één van de meest populaire marketingkanalen. Of het nu gaat om mailcampagnes, digitale nieuwsbrieven of om eenmalige e-mailacties. Het succes is eenvoudig te verklaren: u betaalt relatief weinig, u kunt relaties persoonlijk aanspreken en de responstijd is zeer snel. Bovendien kunt u de resultaten van uw mailing perfect in kaart brengen. Zeer belangrijke informatie voor uw toekomstige marketingactiviteiten.

Lees meer

Analytics

analytics

Google Analytics geeft u inzicht in het webverkeer en de effectiviteit van uw website en uw andere online activiteiten. Via krachtige, flexibele en eenvoudige functies kunt u verkeersgegevens - en dus het gedrag van uw doelgroep - analyseren. Met bruikbare informatie als resultaat om uw doelgroep gericht te benaderen.

Lees meer

CMS / Websites

cms-websites

Clixxoo biedt doordachte en betaalbare CMS-websites die we volledig kunnen inrichten volgens uw wensen. Omdat het systeem modulair is, bepaalt u namelijk zelf welke onderdelen u gebruikt. Uiteraard denken we hierbij graag met u mee om uw gestelde online doelen te bereiken.

Doelen die de leidraad vormen voor de strategie van uw website. Net als uw content in tekst en beeld die volledig in dienst staan van uw online doelen. Nog een voordeel: U kunt overal en altijd uw website via internet. U hoeft dus geen dure en ingewikkelde software op uw computer te installeren om uw website te onderhouden.

Lees meer

Logo Communicatie Centraal

Clixxoo, onderdeel van

Communicatie Centraal

Blijf op de hoogte