E-mailmarketing

e-mailmarketing

E-mail is één van de meest populaire marketingkanalen. Of het nu gaat om mailcampagnes, digitale nieuwsbrieven of om eenmalige e-mailacties. Het succes is eenvoudig te verklaren: u betaalt relatief weinig, u kunt relaties persoonlijk aanspreken en de responstijd is zeer snel. Bovendien kunt u de resultaten van uw mailing perfect in kaart brengen. Zeer belangrijke informatie voor uw toekomstige marketingactiviteiten.

E-mailmarketing vraagt dan ook om een doordachte aanpak. Een professionele benadering op het gebied van talloze zaken. Van SEO, integratie met uw website en de opmaak tot de wettelijke opt-in-regels. Kortom: aspecten die het succes van uw mailing kunnen maken en breken.

Clixxoo ondersteunt u bij het volledige traject van al uw e-mailactiviteiten. Van het inrichten van uw database tot het meten van de resultaten. Een overzicht:

Database

Succes begint met een goed ingerichte database. Een database die schoon is, zodat u doeltreffend kunt gaan mailen.

Mailing

Een aantrekkelijk en functioneel design, relevante content en de juiste boodschap voor de juiste ontvanger zijn cruciaal voor uw mailing.

Verzending

Het versturen van e-mail lijkt een formaliteit, maar niets is minder waar. Het is een hele uitdaging te zorgen dat uw mail in de inbox belandt. Evenals dat uw mail perfect getoond wordt in elke e-mailprogramma.

Resultaat

Uiteindelijk draait alles om het resultaat. U hebt doelstellingen gesteld en u wilt deze bereiken via e-mailmarketing. Wij beschikken over alle middelen om de resultaten inzichtelijk te maken. Zo beschikt u over de benodigde data om uw marketing te stroomlijnen. Zowel on- als offline.

Tags: e-mail marketing, google analytics, diensten

Logo Communicatie Centraal

Clixxoo, onderdeel van

Communicatie Centraal

Blijf op de hoogte