SEA

SEA is een zeer snelle en kostenefficiënte manier om potentiële klanten te bereiken. SEA staat voor search engine advertising en de meest bekende vorm is Google Adwords. Hiermee adverteer je op Google, zodat je komt bovendrijven in de zoekresultaten. Of het makkelijk is? Je zet snel en simpel advertenties op. Dus: ja. Maar als je het echt goed wilt doen en je wilt optimaal resultaat van je SEA-euro’s, dan komt er toch wat kennis en ervaring om de hoek kijken.   

Drie redenen waarom elk bedrijf aan SEA zou moeten doen:

1. Je bereikt klanten die echt naar jou op zoek zijn
Alleen mensen die zoeken op de woorden die jij vooraf hebt opgegeven, zien je advertentie. Je bereikt dus alleen de doelgroep die actief en gericht zoekt naar jouw product of dienst.

2. Je krijgt waardevolle informatie over het zoekgedrag van je doelgroep
Adwords levert niet alleen veel webverkeer op, maar ook waardevolle informatie. Je kunt in de Adwords-resultaten bijvoorbeeld zien welke zoekwoorden je het meeste klanten opleveren. Belangrijk om je SEA-campagnes te optimaliseren.

3. Altijd grip op de kosten
Wat Adwords kost? Dat bepaal je helemaal zelf, omdat je zelf een maandbudget instelt. Dit budget wordt alleen aangesproken als er iemand op je advertentie klikt. Je betaalt dus alleen als je website wordt bezocht.

Natuurlijk zijn kosten belangrijk, maar liever praten we over wat SEA oplevert voor je bedrijf. Clixxoo laat je graag zien dat elke Euro die je besteedt aan SEA dubbel en dwars wordt terugverdiend.

Logo Communicatie Centraal

Clixxoo, onderdeel van

Communicatie Centraal

Blijf op de hoogte