Editie 3 van ‘Het Communicatie Centraal Journaal’ gelanceerd!

CC journaal editie 3 header

De achtergrond van beroemde merknamen, online weetjes, communicatiebloopers vanuit de hele wereld, waardevolle tips uit eigen huis en recente cases waar we maar al te trots op zijn…

Kortom: genoeg redenen om je werk even neer te leggen en om te verdwalen in ons verse Communicatie Centraal Journaal.

Lees meer

Ready for take-off

ready for take off

Ieder jaar versturen wij in de maand juni onze traditionele digitale zomermailing. In deze mailing communiceren we zo creatief mogelijk wie wanneer met vakantie is en wie welke collega vervangt. De mailing heeft natuurlijk altijd een leuk zomers tintje:

Lees meer

Communicatie Centraal in beeld gebracht

cc in beeld

Een eigen bedrijfsfilm. Die stond al heel lang op ons verlanglijstje. Maar we waren altijd te druk. Druk met verbouwen en druk met werk voor klanten, want dat gaat altijd voor.

Lees meer

Joomla-training door Clixxoo

joomla training hce

Total Kitchens kreeg gisteren een training op maat van Clixxoo. Via duidelijke voorbeelden werden ze wegwijs gemaakt in hun fonkelnieuwe Joomla-website. Na deze training hebben ze alle kennis en kunde in huis om hun eigen website eenvoudig zelf te beheren.

Lees meer

Wie is Patrick Lensen?

Patrick

Patrick Lensen is de nieuwe aanwinst bij Clixxoo online communicatie en komt het team versterken als front-end developer.

Lees meer

Clixxoo gaat samenwonen

verhuizen

De muren zijn gestuct, de parkeerplaatsen bestraat, de bureaus staan op hun plek en de bouwvakkers hebben hun laatste gereedschap gepakt.

Lees meer

Een uitstekend rapport dankzij Clixxoo

Van een matige 4 naar een overtuigende 8. Die reuzensprong heeft de website van KleurrijkWonen gemaakt in de Benchmark Woningcorporaties 2012. De hoge waardering van www.kleurrijkwonen.nl is te danken aan structurele verbeterslagen die zijn doorgevoerd in nauwe samenwerking met Clixxoo online communicatie.

Lees meer

Clixxoo presenteert ... Communicatie Centraal

cc

Clixxoo online communicatie heeft groot nieuws. Met ingang van 2012 slaan we officieel de handen ineen met twee vertrouwde partners: Arxx, reclame & marketing en Leerdamdruk. Bedrijven die onze klantgerichte visie delen, ons sterk aanvullen en waarmee we kunnen lezen en schrijven.

Lees meer

Clixxoo haalt de krant

Clixxoo krantartikel

Met Clixxoo is Leerdam sinds enkele maanden een bureau voor internetmarketing rijker.

Lees meer

Logo Communicatie Centraal

Clixxoo, onderdeel van

Communicatie Centraal

Blijf op de hoogte