Socialclixx

socialclixx

Socialclixx is de eenvoudigste manier om krachtige socialmedia-acties op te zetten. Én om zo uw doelgroep te bereiken en leads te verzamelen. U kunt namelijk – zonder technische kennis – uw doelgroep bereiken met interactieve Facebook-apps, waarmee u campagnes realiseert en gericht inzet. Of het nu gaat om prijs- of kortingsacties of om het uitzetten van nieuwsbrieven.

Met uw campagnes op Socialclixx leert u uw doelgroep bovendien beter kennen. U ontvangt bijvoorbeeld het e-mailadres, de woonplaats, geboortedatum en nog veel meer andere, waardevolle data. Daarnaast biedt het uitgebreide statistieken en data-analyses, zodat u heel goed het gedrag van potentiële en huidige klanten in kaart kunt brengen. Wat zijn hun interesses, wensen en behoeften, waar komen ze vandaan, wie zijn ze en hoe zijn ze bij u terecht gekomen? Kortom: hele waardevolle informatie om uw social media planmatig, gericht en dus succesvol in te zetten.

Socialclixx biedt u onbeperkte mogelijkheden om socialmedia-campagnes uit te voeren en te managen. Denk hierbij aan:

  • Foto-, video- of schrijfacties
  • Prijsvragen
  • Acties met kortingscoupon
  • Enquêtes
  • Inschrijfformulier
  • Databaseverrijking
  • Socialmedia-kalender
  • Nieuwsbrieven
  • Statistieken & data analyse

Responsive magazine

responsivemagazine

Clixxoo blaast je periodieken, brochures en magazines een compleet nieuw leven door ze responsive te maken. Dit betekent dat je magazine niet alleen online leesbaar is, maar ook dat we alle technische mogelijkheden van het web benutten in je uitgaven. Een responsive magazine gaat namelijk veel verder dan een bladerbare pdf. Het wordt bijvoorbeeld verrijkt met video, fotografie, interactieve teksten en nog veel meer, waarmee je magazine, jaarverslag, brochure of relatieblad een nieuwe dimensie krijgt.

Lees meer

Online banner sets

online-banners

Clixxoo heeft alle know-how en skills in huis om complete bannerssets te ontwerpen en te ontwikkelen. Deze voldoen volledig aan de specificaties van de betreffende display netwerken en kunnen elke afmeting aannemen, waarbij de boodschap altijd krachtig uit de verf komt.

Vanzelfsprekend ontwikkelen we ook HTML 5 banners. Dit type banner wordt voorgeschreven door Google om vertoond te worden in hun banner netwerk, als vervanger van de welbekende flash banners. Maar ook voor (geanimeerde) gif banners en statische banners draaien wij onze hand niet voor om.

Mobileclixx

mobileclixx

Hoe smart is uw mobiele site?

Zonder mobiele site, geen online succes. Steeds meer sites worden namelijk bezocht vanaf de smartphone en steeds minder vanaf de vertrouwde computer. Dit betekent dat uw site ingericht moet zijn voor de mobiele bezoeker. Dat hij niet eindeloos moeten scrollen op zijn kleine scherm, dat webpagina’s niet traag laden en dat hij intuïtief kan navigeren. Deze problemen zijn ondenkbaar met de mobiele site van Mobileclixx.

Lees meer

Newsclixx

newsclixx

Newsclixx is een slimme tool om heel eenvoudig elke gewenste e-mailing op te maken. Van uw digitale nieuwsbrief tot uw direct e-mail. U krijgt een eigen login om de mailing te vullen met tekst en beeld en om hem te verzenden naar uw contactenlijst. Uiteraard kunt u deze lijst zelf beheren.

Lees meer

Pageclixx

pageclixx

Papieren magazines verschijnen steeds vaker ook als online versie. Zelfs folders, bijvoorbeeld van de Gamma of Hema, zijn tegenwoordig ook in te zien op internet. Met Pageclixx kunt ook u uw bestaande brochures of magazines heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk presenteren. Desgewenst breiden we ze uit met rich media, zoals een interactieve inhoudsopgave met links naar externe url’s en filmpjes. Zo geeft u letterlijk meer diepgang aan uw online brochure, magazine of folder. Pageclixx is geschikt voor weergave op zowel computer, tablet als smartphone.

Lees meer

Online enquête

infoclixx

Infoclixx is onze geavanceerde enquêtetool, die zeer breed toepasbaar is. Zo kunt u hem inzetten voor een klanttevredenheidsonderzoek, marktpositie- en potentieonderzoek of naamsbekendheids- en imago-onderzoek. Bij deze tool is volledig gefocust op gebruiksvriendelijkheid, zowel voor u als afzender als voor de ontvanger. Bovendien hebt u alle vrijheid om de enquête in te richten zoals u wilt en kunt u bijvoorbeeld afbeeldingen en video's toevoegen aan vragen. De enquête is beschikbaar in meerdere talen.

Lees meer

Socialclixx

socialclixx

Social media bieden u legio kansen. Tenminste, als u ze op de juiste wijze inzet en uw organisatie er op inricht. Met SocialClixx bent u daarvan verzekerd. Deze dienst bestaat uit een advies op maat over de inzet, content en strategie omtrent uw sociale media. Van Twitter en LinkedIn tot Facebook. Met als resultaat: grootschalige exposure die u geen extra cent kost.

Lees meer

Logo Communicatie Centraal

Clixxoo, onderdeel van

Communicatie Centraal

Blijf op de hoogte