Online huisstijlmanager

online-huisstijl-manager

Professioneel communiceren begint met een consequent gebruik van uw huisstijl. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zijn uw medewerkers op de hoogte van de huisstijlreglementen? En circuleren er geen verouderde logo’s, templates of briefpapier in uw organisatie? Met de online huisstijlmanager van Clixxoo rekent u af met deze problemen.

De online huisstijlmanager is een platform voor al uw corporate bestanden. Van uw huisstijl, logo en imagebeelden tot templates voor uw correspondentie en facturen. U bepaalt zelf wie in uw organisatie toegang krijgen tot deze database. Dit maakt de huisstijlmanager tot de ideale tool om uw corporate identity te beheren en op orde te houden. En dus om uw communicatie te stroomlijnen.

De online huisstijlmanager biedt ook volop voordeel als uw bestanden nu nog in beheer zijn van uw reclamebureau. Met de huisstijlmanager hebt u namelijk alle bestanden zelf binnen handbereik, zodat u uw bureau niet meer hoeft te benaderen als u elementen nodig hebt. Zo bespaart u veel tijd, en dus veel geld.

Tags: diensten, tools

Logo Communicatie Centraal

Clixxoo, onderdeel van

Communicatie Centraal

Blijf op de hoogte