• Home
  • Wat we doen
  • E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mail is een krachtig en zeer effectief marketing- en communicatiemiddel. Je blijft in direct contact met je doelgroep en houdt deze betrokken bij jouw organisatie. E-mailingen vragen om een eigen benadering. Met een goed ontwerp, een duidelijke boodschap die snel gelezen kan worden, een effectief adressenbestand en een tool om het aantal lezers en acties te monitoren.

Arxx verzorgt voor veel klanten e-mailingen van A tot Z. Wij werken met geavanceerde software die data volgens GDPR/AVG-richtlijnen veilig opslaat in de eigen private cloud in Nederland*. Wij maken een design in de eigen huisstijl en verzorgen de opmaak en verzending van e-mailingen, inclusief automatische campagnes en heldere rapportages.

Meer weten? Maak een afspraak met ons

*Het Hof van Justitie van de Europese Unie heeft de Privacy Shield ongeldig verklaard. Dit betekent dat afspraken die in het verleden zijn gemaakt tussen Europa en de VS over de privacy van Europese burgers niet meer voldoen. Wanneer Nederlandse organisaties met een Amerikaanse partij zoals Mailchimp werken, overtreden ze de wet.

 

Button nieuwsbrief2

 

 

PGB beeld 1

Logo Communicatie Centraal

Clixxoo, onderdeel van

Communicatie Centraal